Sergi Mora torna al CN Terrassa després de dues temporades al Debrecen hongarès

Sergi Mora torna al CN Terrassa. L’atacant manresà, de 35 anys, viurà la seva segona etapa al club egarenc després d’un parèntesi de dues campanyes al Debrecen hongarès. Mora, que esdevé la primera incorporació del sènior masculí de waterpolo de cara a la temporada 2017-2018, havia militat catorze temporades a l’entitat abans d’emprendre aquesta aventura internacional.

Mora ha manifestat la voluntat d’acabar la seva carrera al CN Terrassa. “Després de dos anys, era el moment de tornar. Tinc la família aquí i vull acabar la meva carrera esportiva al CN Terrassa”, explica el jugador manresà. “Des que prenc la decisió, la meva preferència sempre ha estat tornar al club. Ha estat pràcticament l’única opció que m’he plantejat”. En aquest sentit, Mora vol agrair al club i al cos tècnic “la confiança demostrada”. “Realment, estic molt content. El club és casa meva i afronto amb molta il·lusió aquesta nova etapa”.

L’equip jugarà l’Eurolliga

Mora, que vindrà a cobrir la més que probable vacant que deixa Álvaro Granados, va arribar la temporada 2000/2001 de la mà de Rafael Aguilar i és un dels màxims golejadors de la història del club. L’arribada de Mora coincideix amb el retorn del CN Terrassa a l’Eurolliga, la màxima competició continental de clubs, de cara a la propera temporada. El club egarenc ja ha fet la inscripció i té previst demanar l’organització d’una de les fases.