Sergi Mulet esquiva el coronavirus de Wuhan

Sergi Mulet és l’entrenador a l’escola de futbol base de Wuhan Shangwen, la ciutat xinesa que ara es troba en quarentena a causa del Coronavirus. En el moment d’aïllar la ciutat, Mulet es trobava de viatge a Thailàndia. Ara, i després que l’Hospital Clínic hagi descartat la infecció de la malaltia, encara no té data de retorn a la seva feina.

A finals de desembre quan es van detectar els primers casos del coronavirus, l’entrenador terrassenc es trobava disputant un torneig a una altra ciutat de l’extensa Xina. Després van venir les vacances de Nadal i l’any nou xinès fet que Mulet ha estat fora de Wuhan des d’abans de la crisi sanitària diagnosticada per l’OMS. D’altres espanyols acabats d’arribar de la Xina estan en quarentena a l’espera dels resultats de les proves.

A Wuhan, l’anomenada zona zero del virus, amb col·legis i comerços tancats, ja han mort 213 persones, en una ciutat de més de 10 milions d’habitants. Tot, per evitar la propagació del coronavirus, una espècie de grip més forta de l’habitual i que amenaça d’estendre’s per tot el món.