Sergio Castillo

Sergio Castillo no accepta l’oferta de renovació i causa baixa al Terrassa FC


El Terrassa FC ha fet oficial la baixa del defensa Sergio Castillo. El central, jugador intocable per a Jordi López, no ha acceptat l’oferta de renovació presentada pel club egarenc i fitxa, a falta de confirmació oficial, per la UE Sant Andreu de Xevi Molist a la Tercera RFEF.

Castillo, que va arribar al Terrassa FC fa dues temporades procedent de la UA Horta, ha disputat aquesta darrera campanya un total de 2.724 minuts en 31 partits, sent el segon jugador més utilitzat de la plantilla. A més, ha estat l’autor d’un gol, el que va servir per empatar en la segona jornada al amp del CD Brea.

Castillo, doncs, se suma a les baixes ja conegudes de Sanku, Bruno, Albelda i els jugadors que estaven cedits, Juanvi i Sergi Serrano, que tornen al RCD Espanyol i al FC Andorra, respectivament. Tot i així, s’espera que aquesta setmana augmenti el nombre de jugadors en aquest capítol.

De moment només s’ha fet oficial una renovació, la del defensa Víctor Morales, mentre que hi ha quatre jugadors amb contracte en vigor (Ortega, Akito, Mamau i Diego Garzón) i un fitxatge confirmat, Jordi Cano (SD Huesca “B”).