Serveis Socials es trasllada a LaFACT provisionalment a l’espera del projecte definitiu del Vapor Cortès

Molts dels serveis que es presten a la ciutadania des de l’edifici Glòries s’estan traslladant a LaFaCT, a la rambla d’Ègara. La migració es va iniciar el 20 de novembre i acabarà a principis de l’any vinent per conciliar la mudança amb l’activitat habitual. Prop de 150 treballadors i treballadores canviaran d’ubicació.

El tinent d’alcalde d’Acció Social i Cicles de la Vida, Noel Duque, explica que aquest trasllat és provisional perquè el lloc definitiu serà el Vapor Cortès. Aquest altre projecte és a llarg termini (podria faltar una dècada) i, mentrestant, LaFaCT significarà una millora perquè l’espai és més cèntric i s’oferirà una millor atenció a la ciutadania.

Els serveis que canvien la seva ubicació física són: Serveis Socials, Promoció de l’Autonomia Personal, Salut i Comunitat, Ciutadania i Drets Humans, Capacitats Diverses i Accessibilitat i Planificació estratègica de l’àrea. Els equips municipals ocuparan 3 plantes de l’edifici d’oficines (la primera, la tercera i la quarta), a banda d’altres espais a la planta baixa. En total, més de 1.500 metres quadrats.

L’accés a les oficines de LaFACT es farà pel lateral, pel carrer Torres García. L’espai alliberat a Glòries l’ocuparà la Policia Municipal.

Serveis Socials Es Trasllada A Lafact A L'espera Del Vapor Cortès 4 Serveis Socials Es Trasllada A Lafact A L'espera Del Vapor Cortès 3 Serveis Socials Es Trasllada A Lafact A L'espera Del Vapor Cortès 2 Serveis Socials Es Trasllada A Lafact A L'espera Del Vapor Cortès