Sessió formativa per als restauradors sobre les normes de seguretat alimentària vigents per la Covid-19

L’Ajuntament de Terrassa i el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca organitzen una sessió formativa, adreçada als establiment de restauració, per recordar i reforçar les mesures que cal adoptar per prevenir la transmissió de la Covid-19. La xerrada s’impartirà el proper dilluns, 16 de novembre, a partir de les 16.30 h, a través de la plataforma Google Meet i té una durada prevista de dues hores. Les places són limitades i la inscripció es pot fer a través del correu del gremi.hostaleria@gremihostterrassa.com.

La sessió anirà càrrec d’Oriol Brutau, consultor especialitzat en les àrees de qualitat i seguretat alimentària, medi ambient i seguretat laboral. S’explicaran, des d’un punt de vista pràctic, les mesures preventives que garanteixen la seguretat del personal i de la clientela per evitar la propagació del virus.

Des de l’inici de la pandèmia, l’Ajuntament de Terrassa ha organitzat accions informatives per explicar les mesures que cal implementar per prevenir la Covid. A més, la pàgina web www.terrassa.cat/neteja-coronavirus manté actualitzats els continguts específics que, des del mes de març, s’elaboren per mantenir informats en aquest sector.