Sessió sobre l’impacte del confinament en el dret a l’educació i l’aprenentatge

El proper divendres, 20 de novembre, es commemora el Dia Mundial de la Infància. En aquest marc el Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza la sessió “L’impacte del confinament per la Covid-19 sobre el dret a l’educació i l’aprenentatge”. S’adreça a professionals de l’administració pública i d’entitats del territori. Es farà online via Zoom i cal inscripció prèvia al correu ccvoc.benestar@ccvoc.cat.

La sessió vol abordar com la pandèmia ha pogut afectar l’educació i  analitzar com ha impactat en les famílies més vulnerables. També es vol debatre l’impacte invisible que està produït la Covid-19 en l’educació i l’aprenentatge de les futures generacions. Durant la sessió es presentaran també les dades disponibles des de l’Observatori comarcal en relació a la pobresa en la infància.

La ponència anirà a càrrec de Xavier Bonal, Catedràtic de Sociologia al Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i Special Professor of Education and International Development a la Universitat d’Amsterdam. També és director del Grup de recerca Globalització, Educació i Polítiques Socials (GEPS) de la UAB.