220408 Sessió Informativa Policia 2

Sessions informatives per donar a conèixer la professió de policia

La Policia Municipal de Terrassa i Foment han realitzat, els dies 7 i 8 d’abril, dues sessions informatives per donar a conèixer la professió de policia a totes les persones interessades que s’estiguin plantejant formar part del cos municipal i que vulguin conèixer testimonis i estratègies per a la preparació del procés de selecció, així com incentivar de manera especial la presentació de dones al procés de selecció.

Durant la sessió del dia 7 d’abril s’ha explicat a les persones assistents, unes 50, quina és l’estructura del cos de Policia Municipal de Terrassa, així com el perfil i valors necessaris per assolir l’oposició amb èxit. També s’han resolt els dubtes sobre les possibilitats de desenvolupar la carrera professional dins el cos.

220408 Sessió Informativa Policia 2

Pel que fa a la sessió del 8 d’abril, centrada en dones, s’ha donat a conèixer el taller informatiu de suport a la preparació del procés de selecció per a dones que organitza Foment, amb la intenció d’afavorir la igualtat en aquesta professió.

Està previst que al llarg d’aquest trimestre s’obri la convocatòria de 46 places d’oferta pública al cos de Policia Municipal de Terrassa. La informació actualitzada es podrà trobar a l’apartat d’actualitat del web www.terrassa.cat/policia i a la seu electrònica aoberta.terrassa.cat/ocupacio/.