Pongo

S’estrena a Terrassa ‘Pongo’, un espectacle d’improvisació amb Judit Martín i Alba Florejachs

Judit Martín i Alba Florejachs presenten a Terrassa Pongo. Es tracta d’ un format inèdit als teatres catalans que parteix de l’anècdota personal d’algú del públic triat a l’atzar per construir un show d’improvisació  d’una hora de durada. 

Pongo s’estrena al Teatre Alegria el dissabte 3 de desembre a les 20h, dins de la programació del Terrassa Arts Escèniques

El muntatge, de El Ramat Produccions, parteix d’una anècdota personal d’una persona del públic, triada a l’atzar. A partir d’aquesta anècdota i dels personatges que hi apareguin, Florejachs i Martín, estiraran el fil i crearan una història diferent en cada una de les funcions. L’espectacle d’improvisació de llarga durada, és un format poc explotat dins del territori català. Així doncs, s’obre un nou espai de joc on fer partícip al públic, un espectacle on els espectadors, plantaran la llavor d’una història guionitzada, sobre la marxa.

La Judit Martín i l’Alba Florejachs són dues actrius i comediants que porten a les espatlles un llarg recorregut pel món del teatre d’improvisació. Han estat creadores i partícips d’espectacles com: Zapping, Impro Fighters, Impro a Gogó, Societé Improvisé, Impromptu o Improshow, entre altres.