Cartell 'el Amor En Su Lugar'

S’estrena ‘El amor en su lugar’, la nova pel·lícula de Rodrigo Cortés rodada al Parc Audiovisual

El 3 de desembre arribarà als cinemes de tot el món El amor en su lugar, la nova producció de Rodrigo Cortés. En el cas de Terrassa, la pel·lícula s’estrena també al Cinema Catalunya. Tot i rodar en localitzacions de tot Europa, els platós del Parc Audiovisual van convertir-se en escenari de llarga durada del film, entre el maig i juliol de 2019. Concretament, va construir-se el backstage del ‘Teatre Femina’, on es desenvolupa gran part de la història del film. Així. els carrerons que envolten els platós, en aquelles dates, van omplir-se de figurants vestits com a generals de les ‘SS’ durant setmanes.

Es tracta d’un film que barreja l’amor, la supervivència i les ‘bambalines’ d’un teatre en un ‘ghetto’ jueu en la Varsòvia nazi del 1942. El repartiment internacional està format per intèrprets poc coneguts però de grandíssim talent, fet que dóna al film una frescura molt atractiva. Aquesta historia d’amor està produïda per Nostromo Pictures.

Rodrigo Cortés, que va estrenar ara ja fa 11 anys la pel·lícula ‘Buried’, va dirigir immers en projectes molt interessants i d’èxit, com diversos capítols de la sèrie ‘Historias para no dormir’ (2021), adaptació lliure de la genial obra de Chicho Ibáñez Serrador, que va crear per a la plataforma Amazon Prime Video.

La pel·lícula està creant moltíssima expectació els dies previs a la seva estrena.

Cartell 'el Amor En Su Lugar'

Cartell de ‘El amor en su lugar’,