S’estrena el bus que connecta Terrassa i el Coll d’Estenalles els caps de setmana i festius

Un nou autobús connecta Terrassa i el Coll d’Estenalles. L’estrena ha tingut lloc aquest divendres, iniciant-se així un servei regular de transport públic que connectarà la ciutat amb el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, i també amb els municipis de Mura i Talamanca.

El projecte està impulsat per la Diputació de Barcelona i comptarà amb tres línies d’autobús, dues d’elles faran servei des de Sant Celoni fins al Parc Natural del Montseny, i l’altra és la que connecta Terrassa amb el Coll d’Estenalles. Les noves línies funcionaran tots els caps de setmana i festius al llarg de tot l’any.

ÀNGEL MIÑO, director del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

L’autobús del Parc Natural de Sant Llorenç tindrà una freqüència de set serveis diaris en cada sentit fins al Coll d’Estenalles, i tres d’ells arribaran fins a Talamanca i Mura. El primer bus sortirà de l’estació de Terrassa a dos quarts de nou del matí, i la darrera sortida des de Talamanca i Coll d’Estenalles a dos quarts de sis de la tarda.

ÀNGEL MIÑO, director del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

El servei és gestionat per l’empresa Transports Generals d’Olesa, i el bitllet senzill tenen un preu de 2,20 euros entre Terrassa/Matadepera fins al Coll d’Estenalles i de 3,10 euros fins a Mura i Talamanca.
S’ofereix la possibilitat d’adquirir un bitllet integrat amb Ferrocarrils de Catalunya, amb un preu d’anada i tornada des de Barcelona d’11,15 euros.

Per potenciar l’ús d’aquest servei, l’Ajuntament de Terrassa ha habilitat unes 50 places d’aparcament gratuït a l’Avinguda Lacetània, prop de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra.