S’estrena La Campanya D’estiu Del Vallès Occidental

S’estrena la campanya d’estiu del Vallès Occidental

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha estrenat  la campanya d’estiu. Amb aquesta producció trenca amb les campanyes tradicionals de promoció turística i vol fer reflexionar sobre el nostre entorn, llegat i patrimoni.

El vídeo  proposa  un viatge en el temps explica la història de vida d’una dona, des de nena fins a àvia, on pot gaudir de tot el que ofereix la comarca  en les diferents etapes de la seva vida. El pas del temps es fa evident a través de les imatges, de les accions i dels moments. ‘Ho tens aquí’ és el titol del vídeo d’aquest estiu que anima a viure les millors històries a prop de casa, perquè, com diu la lletra de la cançó, “som el que vivim, perquè som el que tenim aquí”.

La cançó ha estat composta expressament per a l’ocasió pel compositor Mateu Peremiquel. Està interpretada per la cantant Mar Puig, de la mà de la productora d’Ullastrell, WeColorMusic. Hi han participat de forma voluntària més de 55 persones de la comarca i la coral Ohana, que es van apuntar a la crida feta pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.