Arbre De Nadal Sala I Badrines Cedro

S’estrena un vídeo-taller sobre el ‘Nadal d’abans a Terrassa’

Aquest dilluns s’ha estrenat el  vídeo-taller Nadal d’abans a Terrassa, una iniciativa de l‘Associació El Llibre de la Vida. Segons Santi Rius, autor del vídeo, s’ha Triat la temàtica del Nadal a la ciutat perquè és facil que generi records compartits en diferents moments de la seva vida. Ja sigun moments de la infantessa, l’adolescència o quan s’han tingut fills o nets, afegeix.  I és que hi apareixen tradicions  propies de Terrassa com el Xiu-Xiu, els diferents Pastorets o el Quinto.

S’ha realitzat en format de vídeo interactiu perquè arribi a tots els ciutadans de forma fàcil i oberta. L’Àrea de Promoció de la Gent Gran de l’Ajuntament de Terrassa col·labora amb la seva difusió des de la seva pàgina web de lActiva +60. Per tant, l’objectiu és de disposar d’una eina virtual, des de la que poder estimular els records de les persones grans, sense necessitat de presència física. Ja que, es pot treballar tant des de casa, com des dels casals, centres cívics, biblioteques, llars, escoles, etc.

A més, qui ho desitgi pot fer arribar els seus records o fotografies  sobre les festes de Nadal que hagi viscut o li hagin explicat a info@llibredelavida.com.

Altres tallers en format de vídeo són: