Set companyies ompliran el Principal de teatre amateur

El Teatre Principal serà els dies 15, 16 i 17 de juny l’escenari d’una marató de teatre amateur. Entre set companyies no professionals hi representaran set obres: una divendres, tres dissabte i tres diumenge. És la Mostra Set de Teatre i hi participen PAM Teatre, Companyia 8, El Social, Qollunaka, 34 passes, Farga’m i el grup de teatre dels amics de les arts.

L’Ajuntament posa a disposició de les companyies els recursos tècnics i la sala, el Teatre Principal, tota una garantia per donar la màxima projecció a les obres. Entre totes set representaran Per la Mort de Déu, M’agrades a les fosques, Bodas de sangre, Qui te por de Virginia Wolf, El mercader de Venècia, En portada i Cansalada Cancel·lada. La mostra ha de servir per reforçar la relació entre les pròpies companyies i per obrir-les encara més a la ciutat.

L’entrada té un preu simbòlic de 3 euros per donar valor a la tasca de les companyies. Hi ha un pack per veure les set obres per 15 euros. Es poden comprar a la Casa Soler i Palet i per Internet.

Amadeu Aguado ha avançat que l’Ajuntament està treballant la creació de la marca TOT, Teatre Obert de Terrassa, per enfortir  l’aposta del govern per teatre que es gesta a la ciutat.