Set medalles per a Sarai Gascón i José Antonio Marí a l’Open Internacional d’Alemanya

 

Els nedadors del CN Terrassa Sarai Gascón i José Antonio Marí van aconseguir set medalles en l’Open Internacional d’Alemanya de natació adaptada que va celebrar-se entre dijous i diumenge a Berlín. La competició, una de les més prestigioses del calendari internacional de natació paralímpica, va aplegar 600 nedadors de 52 països i va esdevenir una nova ocasió per afinar l’estat de forma de cara al gran objectiu d’enguany d’ambdós nedadors, el Campionat del Món que tindrà lloc a Mèxic el mes d’octubre.

L’Open Internacional d’Alemanya de natació adaptada va contemplar finals per categories al matí i finals en format multidisability a la tarda. Aquesta segona modalitat aplega tots els nedadors que participen en una prova. Gascón va vèncer les quatre proves que va disputar en la categoria S9 (50 i 100 metres papallona i 50 i 100 lliures). En la modalitat multidisability, l’egarenca va adjudicar-se la victòria en els 100 metres papallona, va ser quarta en 50 papallona, 22a en 50 lliures i 24a en 100 metres lliures.

Al seu torn, José Antonio Marí va guanyar els 50 i 100 metres lliures S9 i va obtenir la plata en els 50 metres papallona S9 amb uns excel·lents 27.65, nou rècord d’Espanya. En la modalitat multidisability, el nedador valencià va ser sisè en 50 papallona amb 27.63, tot rebaixant la plusmarca estatal que havia establert al matí, va classificar-se vuitè en 100 metres lliures i va ocupar el 19è lloc en 50 lliures.