Set medalles per al CN Terrassa al Campionat d’Espanya Absolut Hivern de natació

El CN Terrassa ha aconseguit set medalles al Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern en piscina de 25 metres que ha finalitzat aquest diumenge a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell. La bona actuació col·lectiva s’ha reflectit també en les setze places de finalista assolides.

Alejandro Calderón ha brillat en obtenir el triomf en dues proves individuals, els 50 i 100 metres esquena. El tercer títol de la delegació local ha arribat de la mà del relleu masculí de 4×200 metres lliures integrat per César Castro, Miguel Durán, Ferran Siré i Guillem Ramia.

Els relleus han proporcionar les altres quatre medalles. El quartet masculí de 4×100 metres lliures format per Castro, Ramia, Calderón i Adrià Roy ha aconseguit la plata, mateix èxit per al relleu femení de 4×200 lliures amb Esther Morillo, Gisela Guerrero, Aida López i Andrea Galisteo.

Equip Cn Terrassa Campionat Espanya Natació Or 4x200 Ll Masc

Or del relleu masculí del 4×200 lliures del CN Terrassa (Font imatge: CN Terrassa)

Calderón, Ramia, Castro i Roy han repetit podi en penjar-se el bronze en el relleu 4×50 metres lliures masculins, mentre que Carla Seco, Laura Díaz, Andrea Feng Prades i Morillo van ser terceres en el relleu 4×100 estils femenins.