Set policies municipals ferits per dos individus molt violents a Les Arenes

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut dos homes aquesta passada nit acusats entre d’altres delictes d’agressions a l’autoritat.

La policia rebia un avís a quarts de dotze d’un bar del carrer Aneto, al barri de Les Arenes, on el seu propietari alertava dels desperfectes que dos individus en estat d’embriaguesa i molt violents estaven ocasionant al seu local. Un vehicle policial es presentava al llocs del fets, però aquestes dues persones ja s’havien marxat.

Passats uns minuts, i a l’exterior del local, un vehicle a gran velocitat s’encastava contra el cotxe de la policia i tres vehicles més que estaven estacionats al carrer. En el seu interior estaven els dos individus, que tornaven al bar.

Al comprovar la identitat, el conductor tenia dues ordres judicials de cerca i captura per diversos delictes. A més tenia el permís de conduir retirat i el vehicle no tenia l’assegurança obligatòria.

Per poder retenir-los, els agents de la policia han hagut de demanar reforços davant l’oposició violenta dels autors dels fets. Els serveis d’urgència de Mútua Terrassa han hagut d’atendre set agents de ferides lleus i els dos detinguts que a més també han causat desperfectes en el vehicle policial que els traslladava a l’hospital.

Els detinguts passaran a disposició judicial en les properes hores.