Muntatge Cinc Jugadores Campionat Món Wp Cn Terrassa

Set waterpolistes representaran Terrassa al Campionat del Món de Budapest

Set waterpolistes seran la representació egarenca al Campionat del Món de Budapest, que arrenca dilluns, segons ha fet oficial aquesta tarda la Federació Espanyola de Natació (RFEN).

En la selecció espanyola femenina hi ha entrat les quatre jugadores del CN Terrassa que estaven convocades en la concentració al CAR de Sant Cugat: l’egarenca Paula Leitón, la rubinenca Bea Ortiz i les madrilenyes Paula Camus i Pili Peña. A aquestes quatre s’ha d’afegir Nina Ten Broek, una altra de les integrants de l’equip egarenc, seleccionada pels Països Baixos.

En el combinat masculí hi ha entrat finalment dos jugadors egarencs, Álvaro Granados (CN Atlètic-Barceloneta) i Bernat Sanahuja (CN Sabadell), entre els tretze escollits per David Martín. N’han quedat fora sorprenentment el madrileny del CN Terrassa Alberto Barroso, així com el seu company d’equip, el porter Pepe Motos, que en aquest cas ja era de preveure i serà un dels reserves davant la competència d’Unai Aguirre i Edu Lorrio sota pals. En una altra preselecció ja havia quedat exclòs l’egarenc del CN Terrassa Jordi Chico.

A Budapest també hi serà el terrassenc Jordi Valls, ajudant de Miki Oca en l’staff tècnic de la selecció espanyola femenina.

Media Day Selecció Espanyola Waterpolo 9

Bernat Sanahuja i Álvaro Granados, al centre de la imatge, entre els tretze escollits del combinat masculí. Pepe Motos i Alberto Barroso, als extrems, n’han quedat fora