S’habiliten 400 noves places d’aparcament a Les Arenes, La Grípia i Can Montllor

​Des d’aquest dilluns estan en marxa les accions per pacificar el trànsit al barri de Les Arenes, La Grípia i Can Montllor. L’habilitació de prop de 400 noves places d’aparcament lliure al barri és una de les més importants.

S’estan fent en el tram central de l’avinguda del Pintor Mir. Serà un aparcament sense limitació horària, tots els dies de la setmana.

El Govern municipal s’ha reunit amb el veïnat per consensuar les mesures. També es crearà un espai d’estacionament en el solar situat al carrer d’Ibáñez d’Aldecoa, entre els carrers d’Olot i Reus, amb capacitat per a un centenar de vehicles; noves places d’aparcament al carrer de Pineda; i a l’avinguda del Vallès, entre els carrers de Tossa i Canigó.

També s’ha acordat millorar l’accessibilitat en els nous passos de vianants que s’han creat recentment.

Per últim, també s’ha consensuat la creació d’una comissió político-tècnica de seguiment entre l’Ajuntament i el veïnat de les Arenes, La Grípia i Can Montllor, amb l’objectiu de valorar l’impacte de les mesures, les ja implementades i les que es puguin plantejar en un futur.

L'ajuntament Ha Iniciat 7 L'ajuntament Ha Iniciat L'habilitació De Prop De 400 7 L'ajuntament Ha Iniciat L'habilitació De Prop De 400 6 L'ajuntament Ha Iniciat L'habilitació De Prop De 400 Places D'aparcament 5 L'ajuntament Ha Iniciat L'habilitació De Prop De 400 Places D'aparcament 4 L'ajuntament Ha Iniciat L'habilitació De Prop De 400 Places D'aparcament 2 L'ajuntament Ha Iniciat L'habilitació De Prop De 400 Noves Places D'aparcament 1