Sin Vivienda no aconsegueix aturar un desnonament al carrer Sant Cugat

L’actuació dels Mossos d’Esquadra ha permès aquest matí culminar un nou desnonament a Sant Pere Nord. A les 11 del matí la comitiva judicial s’ha presentat amb una ordre de desnonament al número 34 del carrer Sant Cugat per fer fora del pis a una dona amb els seus dos fills i un nét de quatre anys.

Unes 40 persones del col•lectiu Sin Vivenda han intentat aturar el desnonament moment en el qual ha intervingut la policia per fer-lo efectiu. A resultes de l’incident hi hagut diversos contusionats i el desmai de la dona de l’habitatge desnonat que ha estat evacuada pels serveis d’emergències. L’immoble és propietat del Banc de Sabadell i havia estat ocupat per aquesta família que ara ha hagut d’abandonar el pis. Al lloc s’hi han desplaçat fins a quatre furgonetes dels Mossos que han tallat els accessos al carrer.

El col•lectiu Sin Vivienda denuncia que no han pogut negociar cap solució alternativa per la família i que com a resposta només han rebut les empentes dels agents. Avui a Terrassa hi havia convocat un altre desnonament al barri de Sant Llorenç, un altre dels tres o quatre de mitjana que es prudueixen cada dia a la ciutat.