S’inicia la constitució dels nous Consells Municipals de Districte

El centre cívic Montserrat Roig ha estat el primer espai on s’ha començat amb la constitució dels nous Consells Municipals de Districte. La sala d’actes de l’equipament ha acollit la reunió corresponent al Districte 2, que aplega els barris de Ca n’Anglada, Montserrat, Torre-sana i Vilardell. La jornada ha comptat amb representants polítics, agrupacions de veïns i organitzacions del districte.

Durant la primera intervenció els assistents han expressat les seves expectatives sobre el consell. En aquest sentit els dos temes més repetits han estat l’estigmatització dels barris que conformen el districte i l’efectivitat del propi consell, molts dels interventors han criticat el poc impacte que han tingut les seves aportacions en sessions anteriors i han demanat un replantejament del rol del Consell Municipal.

D’altra banda, Antonio Jiménez ha estat investit vicepresident del consell per unanimitat amb una candidatura que ha presentat allà mateix, ja que no hi havia cap proposta prèvia per accedir al càrrec.

Fins el 16 de novembre s’aniran constituint tots els Consells de Districte de la ciutat.