S’instal·la un punt de vacunació mòbil al Parc dels Catalans durant la Mitja Marató de Terrassa

Aquest diumenge s’han celebrat la 22a edició de la Mitja Marató de Terrassa i la 16a edició de la cursa Santi Centelles. En aquest dia tan assenyalat en el calendari de la ciutat l’Ajuntament de Terrassa, en col·laboració amb CatSalut i l’Assamblea Local de Creu Roja, ha instal·lat un punt de vacunació per administrar dosis contra la Covid-19 des de les deu del matí i fins la una de la tarda.

Aquests esdeveniments esportius han aplegant multitut de corredors, seguidors i acompanyants al Parc dels Catalans, on s’ha ubicat la sortida i l’arribada dels participants i on també s’ha ubicat aquesta carpa que ha estat rebent persones que els hi tocava injectar-se primeres i terceres dosis.

Moltes de les persones sabien de l’existència d’aquest punt de vacunació però d’altres no. I fins i tot algun participant se n’ha assabentat mentre corria.

En aquesta carpa s’ha atès a les persones amb 30 anys o més, cinc mesos després d’haver rebut la segona dosi de la vacuna i persones d’entre 18 i 29 anys, 8 mesos després d’haver rebut la segona dosi de la vacuna.