Sira Armengou, del CP Terrassa, bat sis rècords en la primera jornada de la Lliga Nacional d’Halterofília

L’aixecadora del Club de Peses Terrassa Sira Armengou va ser la gran destacada en la primera jornada de la Lliga Nacional d’Halterofília que es va celebrar el passat cap de setmana. La nova incorporació de l’equip egarenc, de 24 anys i procedent del CH Sabadell, va batre sis rècords de Catalunya absoluts en la categoria de -49 quilos, establint la marca en 66 quilos en arrencada, 78 en dos temps i 144 en total olímpic.

Les germanes Lorena i Sílvia Benítez i Alba González van ser les altres integrants de l’equip femení del CP Terrassa que, en aquesta primera jornada de la competició, va sumar 790 punts. Per la seva banda l’equip masculí egarenc, integrat per William Alexei, Arnau Ariño, Alejandro Ruiz, Alejandro Lorenzana, David Moure i Antonio Alonbso, va totalitzar 1.739 punts.

Sis aixecadors (Ruiz, Ariño, Lorena i Sílvia Benítez, Armengou i Alexia Gutiérrez) van assolir mínima per participar al Campionat d’Espanya i dotze més van fer marca per al Campionat de Catalunya Absolut. Bons resultats de cara a assolir els objectius que s’ha marcat el club per als dos equips absoluts del CP Terrassa en aquesta Lliga Nacional. El femení competeix a la Primera Divisió, amb la idea de classificar-se per al play-off d’ascens a la Divisió d’Honor, la màxima categoria estatal, mentre que el masculí ho fa a Tercera, amb la finalitat de pujar també a curt termini.

L’equip masculí del CP Terrassa també va protagonitzar una gran jornada