Sira Armengou, del CP Terrassa, subcampiona d’Espanya d’Halterofília

Molins de Rei va acollir aquest passat cap de setmana el Campionat d’Espanya Absolut d’Halterofília. El Club de Peses Terrassa, que va aportar quatre aixecadors a la selecció catalana, va realitzar un gran paper.

Destaca sobretot l’actuació de Sira Armengou, que va batre dos rècords de Catalunya i es va proclamar subcampiona d’Espanya en la categoria de -49 quilos. Armengou va aixecar 67 quilos en arrencada i 81 en dos temps, sumant la plata en total olímpic, només superada per l’andalusa María José Giménez. La marca aconseguida va ser la tretzena entre tots els participants.

També cal destacar el paper d’Arnau Ariño, debutant en la competició, que es va col·locar en el top 10 entre els participants en la categoria de -81 quilos. L’atleta del CP Terrassa va aixecar 115 quilos en arrencada i 142 en dos temps. Per la seva banda Sílvia Benítez va aixecar 65 i 73 quilos respectivament en arrencada i dos temps, classificant-se novena en -55 quilos, mentre que Alejandro Ruiz, en -81 quilos, va ocupar el dissetè lloc.

L’actuació dels aixecadors del club egarenc va ajudar a que Catalunya sumés la plata per federacions territorials en categoria femenina i tel bronze, en masculina.