Sira Armengou i Lorena Benítez, del CP Terrassa, brillen al Campionat de Catalunya d’Halterofília

Reus va acollir dissabte el Campionat de Catalunya Júnior i Absolut d’Halterofília, amb grans resultats per al Club de Peses Terrassa, amb 25 medalles, 2 millors marques i 4 rècords de Catalunya entre els deu aixecadors de la delegació egarenca.

Va brillar Sira Armengou, en -49 quilos. Amb unes marques de 67 quilos en arrencada i 80 en dos temps, per a un total olímpic de 147 quilos de pes corporal, l’aixecadora va aconseguir tres ors en edat absoluta i 4 nous rècords catalans. A més va assolir la millor marca femenina absoluta de totes les participants. La seva companya Lorena Benítez, en la mateixa categoria, es va penjar tres ors en edat júnior i una plata i dos bronzes en absoluta, amb unes marques de 62 quilos en arrencada i 69 en dos temps, per a un total olímpic de 131 quilos, aconseguint la millor marca femenina júnior.

Alexia Gutiérrez, en edat júnior va sumar tres ors més amb 53 en arrencada, 68 en dos temps, per a un TO de 121 quilos en -59.  En pes corporal de -55 quilos, el CP Terrassa va pujar al podi les seves dues atletes. Sílvia Benítez va penjar-se tres plates amb 60 quilos en arrencada i 73 en dos temps, mentre que Alba González, amb uns aixecaments de 54 i 71 quilos, va assolir dos bronzes.

Uns resultats que permeten a l’equip femení del CP Terrassa liderar la Lliga Nacional, per davant del CN Helios de Saragossa.

Apartat masculí

En categoria masculina absoluta, cal destacar els tres ors d’Arnau Ariño, gràcies als 114 quilos en arrencada i 142 en dos temps en -89 quilos, mentre que el seu company Alejandro Ruiz, amb 100 en arrencada i 121 en dos temps, va assolir el bronze en Total Olímpic.

En categoria júnior, Josep Ferrer va aconseguir tres medalles de plata, amb unes marques de 80 quilos en arrencada i 104 en dos temps, per a un TO de 184 quilos.