“Sis contes per cuidar el planeta”, de Júlia Prunés, inspiren el 40è Concurs BBVA de Dibuix Escolar

La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC), amb el suport de BBVA, convoquen el 40è Concurs BBVA de Dibuix Escolar. L’objectiu és estimular les habilitats i capacitats de l’alumnat de primària i d’educació especial en els àmbits de la il·lustració i la lectura. A més, els  “Sis contes per cuidar el planeta”, escrits una vegada més per l’autora terrassenca Júlia Prunés,  serveixen de base per fer els dibuixos i també són el suport per treballar a l’aula l’educació emocional i el respecte al medi ambient.

El concurs es divideix en 3 categories segons les edats dels nens i nenes o nois i noies. La primera categoria és per a l’alumnat  de 1r, 2n i 3r de primària; la segona per a 4t, 5è i 6è de primària i la tercera és per l’alumnat de les escoles d’educació especial (CEE i EEE)

Les escoles poden presentar un dibuix per conte i categoria, fins a un total de 12 dibuixos (6 dibuixos de cada categoria, 1 dibuix de cada conte), que han de ser seleccionats prèviament a l’escola. Les escoles d’educació especial poden presentar dos dibuixos per conte. Les bases del concurs  i els contes es poden descarregar a la web www.fcaixescatalanes.cat.

La data màxim d’entrega del dibuixos és el 12 de febrer del 2021, a la seu de la Fundació Antigues Caixes Catalanes. L’acte de lliurament dels premis es farà el dissabte 8 de maig del 2021, a les 12 h al Centre Cultural Terrassa.