Sis medalles i sisè lloc per al CN Terrassa al Campionat d’Espanya

El CN Terrassa ha acollit aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya Absolut per Clubs de Natació per a Persones amb Discapacitat. Hi han pres part més de 200 esportistes d’una cinquantena de clubs.

El club amfitrió ha participat amb deu nedadors i nedadores, aconseguint un total de sis medalles: dues d’or, una de plata i tres de bronze. Els títols han recaigut en Sarai Gascón, en els 100 metres papallona, i Jacobo Garrido, en els 400 lliures. Tots dos seran a París.

Jordi Bosch amb el nedador Mario Guillén abans de la sortida d’una prova

La medalla de plata ha estat per al relleu del 4×100 estils mixt (Àlex Sanchez, Camila Haase, Garrido i Gascón). Àlex Villarejo s’ha penjat dos bronzes, en els 100 esquena i 100 braça, mentre que l’altra tercera posició ha estat per al relleu mixt del 4×100 lliures (Pau Gonzalez, Haase, Garrido i Gascón). Aquests resultats han permès al CN Terrassa acabar sisè de la general.

José Luis Corredera, abrançant una de les seves filles, en l’homenatge que li van fer els companys

El campió ha estat el CN Pozuelo, mentre que CN Barcelona i CN Mataró han completat el podi. El campionat ha servit per homenatjar José Luis Corredera, que es retira després de vuit anys a l’equip de natació adaptada del CN Terrassa. El proper repte de l’equip egarenc és fer un bon paper també al Campionat de Catalunya, que tindrà lloc a Mataró el 13 de juliol.