Sis nous espectacles configuren la programació del Terrassa Secreta

Torna una nova edició del Terrassa Secreta, una temporada d’actuacions sorpresa de petit format, en espais creats en cases particulars. Com en les anteriors edicions, la programació consta de sis espectacles que arrencaran el 19 de maig i s’allargaran fins al 13 d’octubre. De les sis sessions només se’n sap el dia i la disciplina escènica. Teatre, música, dansa i alguna cosa més, formen part dels espectacles que mai se sap on, ni com seran, ni quins en seran els protagonistes.

El 19 de maig es farà una actuació musical i el 7 de juny un espectacle que, com a pista, es farà en col•laboració amb el Festival Elixir de poesia. Pel 7 de juliol s’ha programat dansa i pel 28 del mateix mes es farà un muntatge gastromusical. El 15 de setembre hi haurà teatre i el 13 d’octubre es clourà la temporada secreta amb un espectacle musical. Per assistir algun dels espectacles cal enviar un correu sol.licitant les entrades que costen 15 euros amb vermut inclòs. Cada espectacle té capacitat per acollir a 15 espectadors.

En la presentació d’aquest divendres a la Casa Baumann hi ha actuat l’Òdena i el Jaime, de “Jardín de Fátima”, una proposta musical que ja han participat en la primera i la segona edició. L’Embarral, organitzadora del Terrassa Secreta és una productora artística que des del 2014 prudueix, distribueix, programa i organitza esdeveniments teatrals i culturals.