Sis persones o entitats participaran divendres en el Ple extraordinari de l’Estat de la Ciutat

Sis persones a títol individual o bé en representació de grups o entitats, participaran en el pròxim Ple extraordinari d’aquest divendres, dedicat al debat sobre l’Estat de la Ciutat. A més també hi participarà la Síndica de Greuges sortint, Isabel Marquès, que presentarà el seu darrer informe, i el nou Síndic entrant, Mustapha Ben El Fassi.

Així s’ha tractat a la Junta de Portaveus també extraordinària prèvia al Ple, que s’ha fet aquest dilluns a la tarda. A la reunió s’ha parlat de les mocions que presentaran els grups. En aquest sentit només l’Equip de Govern presentarà la seva proposta en format de balanç i centrat en els eixos del Pla de Mandat. I Junts per Terrassa que presenta una iniciativa perquè s’executin les propostes aprovades en els Plens d’aquest mandat.

Per la seva banda el PSC ha refusat presentar cap moció, igual com ho ha fet Ciutadans, aquests per mostrar el seu desacord en les condicions com s’ha convocat el Ple extraordinari. El Ple extraordinari sobre l’Estat de la Ciutat se celebrarà divendres i és el tercer que es fa en aquest mandat, en aquest cas, amb les eleccions municipals a dos mesos vista.