Sis projectes audiovisuals triomfen al programa ‘Laboratori Ópera Prima 2022’ de l’ESCAC

L’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, l’ESCAC, tanca després de tres sessions, el seu «Laboratori Ópera Prima 2022» amb el desenvolupament de sis projectes audiovisuals per a la indústria. Les Jornades s’han celebrat al Campus de l’ESCAC els passats dies 12, 13 i 14 de desembre. Unes sessions «one to one» on els participants han pogut presentar els seus projectes davant destacats membres del sector. També han comptat amb diverses tutories d’especialitats com fotografia, direcció artística o producció.

Els sis projectes que han participat d’aquesta edició del Laboratori són la sèrie «Éxtasis» de Lucía Rodríguez i Marina Wagner. El documental «Semillas de Kivu» de Néstor López Ferreira. Els llargmetratges de ficció «Eco» d’Ignacio Gutiérrez-Solana i Jordi Farga i «La Imatge permanent», de Laura Ferrés. Completen la llista dos llargmetratges més de ficció, «Sacamantecas» de David Pérez i tres autors més i «Salen las lobas» de Claudia Estrada.

El Laboratori Ópera Prima, amb finançament de l’ICAA i els fons Next Generation, és un programa obert a nous autors i productors de cinema perquè desenvolupin els seus primers treballs en les diferents especialitats i puguin accedir a ser explotats industrialment.

Escac