Sis propostes per gestionar i explotar el complex de Les Palmeres

El Terrassa FC SAD s’ha associat amb Áccura Sport & Wellness SL per optar a la gestió del complex Les Palmeres. Ho farà mitjançant una Unió Temporal d’Empreses (UTE). Áccura compta amb una àmplia experiència en la gestió d’equipaments dedicats a l’activitat física i esportiva.

L’objectiu és acabar amb aquest dèficit d’instal·lacions, que ha obligat al club terrassista a desprendre’s de molts equips del futbol base de cara a la propera temporada. El director esportiu del Terrassa FC, Miquel Ezequiel, ha avançat aquest dimecres en el programa Àrea de Joc de la Ràdio Municipal que en breu es coneixeran els sis candidats, a falta de confirmació oficial per part de l’Ajuntament de Terrassa.

Programa de l’Àrea de Joc d’aquest dimecres, en el qual s’ha analitzat l’actualitat de Terrassa FC i CP San Cristóbal

Entre ells, el projecte que lidera la Federació Catalana de Hockey amb la UFEC i el Línia 22, també a través d’una UTE, i el del mateix Terrassasports. El CN Terrassa no hi ha optat, després que els socis compromissaris tombessin la proposta en l’última assemblea general extraordinària.

Actualitat dels primers equips

Pràcticament la plantilla terrassista està definida. En les properes hores es farà oficial el fitxatge d’un migcampista que ha de cobrir la baixa d’Adri Lledó. Actualment Chus Trujillo compta amb 18 futbolistes. Quatre juvenils faran una pretemporada que es coneixerà en breu, tot i que Ezequiel ja ha avançat que aquest cop el primer equip no participarà al Torneig d’Històrics.

En el programa hi ha participat també el director esportiu i l’entrenador del CP San Cristóbal, Pepe Delgado i Cristian García. Actualment el primer parroquial ja compta amb 17 jugadors i se n’espera tres incorporacions més. Els responsables del club de Ca n’Anglada avalen aquests fitxatges, destacant sobretot l’arribada de l’últim, el jove davanter del juvenil del Mercantil Miguel Expósito.

Cristian García, conversant amb el seu segon, Bernardo Tapia, i el director esportiu, Pepe Delgado, en un entrenament d’aquesta temporada

UE Cornellà, CE Manresa, CE Sabadell i Sabadell “B” són alguns dels rivals del San Cristóbal durant la pretemporada. A falta de tancar la plantilla, s’ha avançat que Bernardo Tapia no continuarà d’ajudant de Cristian ni tampoc l’entrenador de porters Karlos Piñeiro. Sí que continuen Àlex Baró com a preparador físic i assistent tècnic i Guillem Alcaide com a fisioterapeuta.

En el següent enllaç es pot veure tot el programa Àrea de Joc d’aquest dimecres