Sis waterpolistes del CN Terrassa, cridats per a la propera concentració de la selecció espanyola

La setmana vinent les seleccions espanyoles absolutes de waterpolo, tant la masculina com la femenina, es concentraran al CAR de Sant Cugat per seguir preparant la cita olímpica d’aquest estiu. Els dos seleccionadors han confeccionat una llista en la qual hi ha una important presència de jugadors i jugadores del CN Terrassa.

La convocatòria de David Martín està formada per dotze jugadors, dos d’ells del club egarenc. Es tracta de l’atacant madrileny Alberto Barroso, un habitual en les darreres concentracions, i el boia Agustí Pericas. També hi és l’egarenc del CN Sabadell Bernat Sanhuja. No hi són en aquest stage de tres dies, del 17 al 19 de maig, ni waterpolistes del CN Barcelona ni de l’Atlètic-Barceloneta, que hores abans s’hauran jugat el títol de lliga. De fet el tercer partit de la final del play-off, en cas d’haver-hi, està programat pel mateix dilluns 17.

En el combinat femení, Miki Oca ha cridat a les jugadores del CN Terrassa Bea Ortiz, Pili Peña, Paula Leitón i Paula Camus en una concentració que tindrà lloc del 17 al 21 de maig i que està formada per deu jugadores, cap del CN Sabadell ni del CN Mataró, que també han de disputar la final del play-off.

L’egarenca Paula Leitón, una de les quatre jugadores convocades del CN Terrassa