Sis waterpolistes s’afegeixen a l’equip olímpic terrassenc

Sis de set. És el percentatge de waterpolistes terrassencs que han entrat en la llista definitiva de les seleccions espanyoles absolutes que competiran als Jocs Olímpics de París. Aquest dilluns s’han donat a conèixer els 26 seleccionats, 13 per equip.

En el combinat femení no hi ha hagut sorpreses. Hi serà l’egarenca del CN Sabadell Paula Leitón, que afrontarà els seus tercers Jocs, i les tres jugadores del CN Terrassa: Pili Peña, que encadena quatre cites olímpiques, i les debutants Isa Piralkova i Paula Camus.

En l’equip masculí, tal i com es preveia, també han entrat els terrassencs Álvaro Granados, del Novi Beograd, i Bernat Sanahuja, del CN Atlètic-Barceloneta. Per a tots dos seran els seus segons Jocs. N’ha quedat fora el porter del CN Terrassa Pepe Motos, que sí era a la preselecció.

Bernat Sanahuja afrontarà els seus segons Jocs Olímpics

Ciutat més olímpica

Així doncs Terrassa tornarà a presumir de ser la ciutat més olímpica del món. I és que fins a 20 esportistes terrassencs o que competeixen per algun club de la ciutat estaran presents a París. Als sis waterpolistes, s’han de sumar els deu jugadors i jugadores d’hoquei herba que han entrat en la convocatòria definitiva.

Jordi Bonastre, Pepe Cunill, Xavi Gispert, Edu de Ignacio-Simó, Marc Recasens, Marc Miralles, Gerard Clapés, Clara Pérez, Marta Segú i Júlia Strappato. N’hi ha dos més a la reserva, en cas d’alguna lesió, que són Marc Vizcaíno i Clara Badia.

Completen la delegació local els nedadors del CN Terrassa Mario Mollà i César Castro, el futbolista egarenc Marc Pubill i l’atleta egarenca Cristina Montesinos.