Sisè lloc per al Gimnàstic Terrassa a la primera fase de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina

Després del títol català aconseguit fa uns dies, el Gimnàstic Terrassa va debutar aquest passat cap de setmana a la primera fase de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina que va tenir lloc a Salt. Aquesta competició és d’altíssim nivell, ja que hi participen els 8 millors clubs d’Espanya. Alguns d’ells compten amb les integrants de la selecció espanyola que s’han classificat per als Jocs Olímpics de Tòquio i també amb reforços estrangers.

El Gimnàstic Terrassa, integrat per Claudia Villalba, Clara Navarro, Iris Espigares, Laura Gamell, Mariona Fu Sacristán, Irene Ambrosio i Lucía López, va totalitzar 180,833 punts i es va quedar a 2,7 punts del podi, finalitzant en sisena posició, després de cometre algunes errades poc habituals que li van restar punts en la classificació final. A nivell individual Villalba va obtenir la quarta millor puntuació global. El primer lloc va correspondre a l’Egiba de Manresa, seguit del Xelska de Palma de Mallorca i la Salle Gràcia de Barcelona.

El primer gran objectiu del Gimnàstic Terrassa és assegurar-se la permanència el més aviat possible, tot i que no descarta de lluitar per una de les 4 primeres posicions que donen un lloc a la final a quatre per la disputa del títol. La segona fase de la competició tindrà lloc a Sevilla del 7 al 9 de febrer.