Sisè lloc per al Gimnàstic Terrassa després de celebrar-se la 2a fase a la Lliga Iberdrola Femenina

El Club Gimnàstic Terrassa ocupa la sisena posició de la classificació a la Primera Divisió de la Lliga Iberdrola Femenina de Gimnàstica Artística, després de disputar-se la segona fase a Palma de Mallorca.

L’equip egarenc va afrontar la prova amb quatre baixes per lesió, condicionant així el seu rendiment. Aquesta situació va conduir la reaparició de Laura Gamell, després de tres any i mig allunyada de la competició. Gamell, que va fer una preparació llampec, va actuar en dos aparells, terra i barres asimètriques.

El millor paper de la delegació egarenca va correspondre a Clara Navarro, que segueix progressant en el seu segon any com a júnior. La terrassenca va acabar en el cinquè lloc de la general individual. Claudia Villalba va acompanyar en el lideratge de l’equip, finalitzant en dotzena posició.

El Xelska de Palma es va emportar la victòria en aquesta segona fase, completant el podi l’Egiba de Manresa i L’Hospitalet. L’objectiu del Gimnàstic Terrassa és mantenir la categoria a Primera. Per aconseguir-ho, ha de garantir aquest sisè lloc quan es disputi la tercera fase de la lliga. L’últim classificat, el vuitè, baixa automàticament a la Segona Divisió.