Siso Ventalló: “Tenim una plantilla amb garanties per aspirar al màxim”

El Club Egara es va quedar a les portes de repetir títol de lliga la temporada passada. L’Atlètic ho va impedir, però els de Siso Ventalló estan cridats de nou a lluitar per ell. Això sí, el tècnic egarenc ho haurà de fer sense alguns dels pesos pesats del vestuari, que han penjat l’estic, com són el fins ara capità, Guillem Fustagueras, Ramon Romeu i Edu Arbós. A aquestes absències s’han d’afegir Quim Broto i el porter Albert Pérez, que ha fitxat pel Júnior.

Per cobrir aquestes vacants, tornen a l’Egara jugadors importants com Roger Matalonga, Josep Farrés i Vicenç Ruiz, tot i que aquest últim s’està recuperant encara d’una greu lesió a l’espatlla. S’incorporen a la plantilla Joan Galí i el porter Jan Torruella, procedents de l’Egara 35, i els juvenils Marc Recasens i Xavi Gispert.

Els ratllats han d’afrontar un inici de lliga exigent, dissabte al camp del Club de Campo, partit que els servirà per veure el seu estat de forma de cara a disputar la primera fase de l’Euro Hockey League a partir del 6 d’octubre.