First Barcelona Hair Meeting

Sitges acull el Barcelona Hair Meeting, organitzat pel terrassenc Ramon Grimalt

Després de l’èxit el 2019 de l’11th World Congress for Hair Research, que va reunir més de 1000 tricòlegs (dermatòlegs especialistes en cabell) de tot el món que van compartir novetats en els diferents tipus de patologies capil·lars, el comitè organitzador format pel terrassenc Ramon Grimalt, professor de la Universitat Internacional de Catalunya, com a president del congrés i el doctor Sergio Vañó, professor de la Universitat d’Alcalá, com a secretari, van voler donar-li continuïtat i d’aquesta idea va néixer el Barcelona Hair Meeting.

La primera edició, a Sitges els dies 29 i 30 de setembre i 1 doctubre, comptarà amb la participació de més de 60 ponents convidats. Es tracta dels millors especialistes del món en alopècia androgenètica, en trasplantament de cabells en alopècia areata i en investigació tricològica, com els doctors Antonella Tosti de Miami, Angela Christian de la Universitat de Columbia i Desmond Tobin de la Universitat College of Dublin.

El programa s’ha dissenyat per cobrir els aspectes bàsics del tractament de les malalties del cabell i les darreres novetats en investigació tricològica.

Està prevista una assistència de més de 500 professionals i paral·lelament a les sessions científiques, tindrà lloc una exposició comercial de més de 30 empreses del sector, així com la presentació de treballs científics mitjançant comunicacions orals i pòsters.