S’obre el període per inscriure els projectes que optaran al programa “Terrassa Health Impact”

L’Ajuntament i el Centre Tecnològic Leitat ajudaran a accelerar i a arribar al mercat a set projectes tecnològics innovadors en el sector salut, a través del programa d’acompanyament i formació «Terrassa Health Impact: Serveis avançats d’acompanyament i tecnològics per al sector salut». Aquest dilluns ha arrencat el període d’inscripció, que estarà obert fins al 16 de febrer. El formulari per apuntar-s’hi, així com més informació sobre el programa, es pot trobar al web de Terrassa Innovació. 

Tot i que l’adopció de tecnologies és un dels principals indicadors per a avaluar la competitivitat de les empreses, en molts casos aquestes no coneixen encara què poden fer per evolucionar i convertir-se en organitzacions més innovadores i competitives. Per aquest motiu, el programa pretén assessorar i donar les eines als projectes participants per a desplegar-se de manera efectiva i rendible.

El programa “Terrassa Health Impact” forma part de l’estratègia de ciutat de potenciar les dues especialitats competitives territorials: la salut i l’audiovisual. Aquesta té com a principals objectius potenciar la millora de la competitivitat de les empreses de la ciutat en l’àmbit de la salut; generar  activitat econòmica al voltant de la innovació tecnològica en l’àmbit de la salut; i crear i consolidar nous llocs de treball qualificats. Aquest acompanyament a 7 projectes oferirà la possibilitat de gaudir de formació grupal de 7,5 hores sobre el disseny del seu model de negoci.