masia freixa

S’obre el termini per presentar candidatures al càrrec de la Sindicatura Municipal de Greuges

El procés per a l’elecció i nomenament de la figura del Síndic Municipal de Greuges de Terrassa arriba a la fase de presentació de candidatures al càrrec, que estarà activa fins el proper 4 de novembre.

En el marc del procés participatiu d’elecció i nomenament de Síndic/a Municipal de Greuges, l’Ajuntament ha organitzat un acte públic i obert a tota la ciutadania amb el títol “Què fan les sindicatures de greuges locals?“. La sessió, que vol donar a conèixer les funcions d’aquest càrrec i els serveis que presta a la ciutadania, es farà el dilluns 3 d’octubre a les 18.30 h a la sala d’actes de la Masia Freixa. Hi participaran la Síndica Municipal de Greuges de Terrassa, Isabel Marqués, el Síndic Municipal de Greuges de Barcelona, David Bondia, i la Síndica Municipal de Greuges de Sabadell, Eva Abellán.

El càrrec de Síndic o Síndica de Greuges de Terrassa té com a funció la protecció i defensa dels drets fonamentals i les llibertats públiques dels veïns i veïnes del municipi en les seves relacions amb l’Ajuntament i els seus organismes dependents, supervisant a aquest efecte l’actuació municipal.

L’actual procés participatiu d’elecció i nomenament de la Sindicatura Municipal es pot seguir a través de la plataforma participa.terrassa.cat.