S’obre el termini per triar nova presidència de La Cambra, amb les candidatures de Talamàs i Cugueró

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha iniciat aquest dijous el procés electoral per triar una nova presidència. Les votacions, en les que hi poden participar totes les empreses censades, es poden fer fins el 7 de maig de manera electrònica a través de la web de La Cambra (https://www.cambraterrassa.org/proces-electoral/) i el dia 8, de forma presencial.

L’actual president, Marià Galí, va anunciar la setmana passada que renuncia a presentar-se com a candidat per a un nou mandat després de 13 anys al capdavant de la institució. Amb tot, ha mostrat la seva voluntat de continuar-hi col·laborant externament.

Dues candidatures opten a substituir-lo: l’encapçalada per Ramon Talamàs, president del Club Cecot Financer de la patronal vallesana, i la liderada per Natàlia Cugueró, economista i enginyera industrial al capdavant de la proposta sobiranista, amb el suport de l’ANC.

El mateix Marià Galí ha mostrat el seu suport a la candidatura de Talamàs i ha dit que el considera una persona amb ‘demostrada capacitat de gestió i lideratge’.

La baixa participació va marcar les darreres eleccions de La Cambra, fa 5 anys. Llavors va votar menys d’1% del cens.