Sol Picó porta al Centre Cultural l’assaig general de ‘Malditas Plumas’

Després de la residència tècnica que ha fet aquest mes de juliol al Centre Cultural Terrassa, Sol Picó, ha ofert aquest dijous un assaig general obert al públic per a presentar la seva darrera creació: ‘Malditas Plumas’.

L’espectacle s’havia d’estrenar el passat 27 de març a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya però la pandèmia ho va impedir. Aquest dijous ha vist la llum a Terrassa i s’ha reprogramat per a la propera temporada al TNC.

Sol Picó, ballarina, coreògrafa, intèrpret…, beu dels anys 20 i de l’ambient del Paral·lel per presentar la seva proposta de cabaret futurista a ‘Malditas Plumas’ i, un cop més, dóna via lliure a nous llenguatges que reescriuen el camí de la dansa actual. Una reflexió nocturna sobre la fosca condició de l’ésser humà i de les seves pors.

Ha estat un acte al que només s’hi podia assistir amb invitació i que ha mantingut totes les mesures higièniques i de seguretat que requereix la situació sanitària actual. La separació entre seients s’ha marcat amb plantes facilitades per Fupar.

Després de gairebé 5 mesos tancat per l’obligat confinament degut a la crisi sanitària del Covid-19, el Centre Cultural Terrassa ha tornat a obrir les portes per fer un comiat de temporada, un acte gens habitual a aquestes alçades de l’any i que vol convidar tothom a consumir cultura, ara i a la tornada de vacances.

Ho ha fet amb el pal de paller de la seva programació, un espectacle de dansa, senyal d’identitat de l’equipament de la Rambla, amb temporada estable des de fa 37 anys.