Som Energia atendrà presencialment a l’ecobotiga del carrer del Nord

El grup local de la cooperativa Som Energia obra aquest 2019 un punt d’informació regular a l’Egarenca, l’Associació pel Consum Responsable i la Sostenibilitat de Terrassa, situada al carrer del Nord. Això ha estat possible perquè les dues entitats per a una economia més solidària, han signat un conveni per compartir espai dos cops per setmana i atendre a les persones interessades en aquest model de consum d’energia verda.

Aquí es mantindrà el servei als socis de la cooperativa de consum i alhora es podran tramitar les peticions per contractar amb Som Energia. L’acord també preveu que Som Energia celebri les seves habituals reunions de grup i també atengui tot tipus de consulta dels socis de la cooperativa de consum.

Som Energia aposta per un nou model de consum energètic provinent de fonts més sostenibles i menys contaminants. L’egarenca ofereix productes agroecològics de proximitat amb un model econòmic més just i solidari i amb un compromís amb el productor que garanteix la continuïtat de la cultura de la terra.