Som Riures atén més d’un centenar de persones en la quarta Marató Solidària

Durant dos dissabtes un centenar de persones han estat ateses per Som Riures-Dentistes Solidaris al Centre Dental Les Escoles. És la quarta edició d’una Marató Solidària que organitza l’associació terrassenca per oferir atenció odontològica i activitats preventives de salut bucodental a persones sense recursos.

Durant dos dies deu consultoris del Centre Dental de la carretera de Castellar han treballat durant deu hores cada dia per atendre a totes les persones que han rebut els primers tractaments. Durant el passat mes ja es van fer un seguit de visites diagnòstiques i per a les properes setmanes es faran els tractaments dentals més complexes que han quedat pendents.

Tot plegat abans de culminar l’acció solidària d’aquest any amb una gran festa el mes de novembre a l’Auditori Municipal i de participar en diferents festes majors i activitats culturals de tota la ciutat. Pel mes de gener de l’any vinent s’estrenarà l’òpera de Joan Martínez Colàs, Mahila, en un acte per recaptar fons que es farà a LaFact.

En els darrers set anys Som Riures-Dentistes Solidaris ha fet més d’un centenar d’accions preventives i més de 15.000 tractaments a unes 1.800 persones derivades de Creu Roja, Consorci Sanitari, Càritas, Ajuda Unida, Maria Auxiliadora i el Serveis Socials de l’Ajuntament de Terrassa.