Som Riures recapta més de 2.000 euros pels tractaments dentals solidaris

L’entitat Som Riures-Dentitstes Solidaris recapta més de 2.000 euros en l’organització del seu Primer Torneig de Padel solidari, celebrat el cap de setmana a les instal·lacions de Tot Pàdel Play de la ciutat. Més de 250 persones han passat per les pistes de joc en un esdeveniment que ha reunit oci, esport i solidaritat. La recaptació de la jornada servirà per finançar part de les despeses de l’assistència odontològica que fa el Centre Dental Les Escoles, com a seu de l’entitat, per a persones sense recursos.

Per les pistes de pàdel han passat diversos regidors encapçalats per l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, que han col·laborat en els diferents sortejos que s’han fet per incentivar les donacions. Des del 2016 l’associació Som Riures ha ajudat a un total de 704 persones, més de 400 de les quals eren infants.

Persones derivades d’entitats socials com Creu Roja, Càritas, el Consorci Sanitari o la Fundació Maria Auxiliadora que no poden finançar-se ni els tractaments odontològics més bàsics. L’entitat Som Riures, vinculada a la responsabilitat social corporativa del Centre Dental Les Escoles, compagina l’odontologia solidària amb una intensa tasca de prevenció bucodental.

Torneig Solidari De Som RiuresTorneig Solidari De Som Riures 2