‘Som Sant Pere Nord’, la nova associació de comerç del segon eix comercial de Terrassa

Neix a Terrassa una nova associació de comerciants, «Som Sant Pere Nord», que ocupa el lloc que ha deixat l’extinta associació de comerciants del barri, Eix Terrassa Nord, després del desgast de deu anys de funcionament i de no superar la crisi provocada per la pandèmia.

Els nous responsables de l’associacionisme comercial del barri de la Rambla Francesc Macià, trenca amb l’entitat del passat i comença a donar-se a conèixer entre els comerciants i veïns de la zona. «Som Sant Pere Nord» busca el suport de l’associació de veïns i la col·laboració de les entitats del barri. Aquest cap de setmana es donaran a conèixer a la Fira de Bruixes de Walpurgis, una festa que organitza el grup de foc del barri entre els dies 29 d’abril i l’1 de maig.

Per fer difusió de la nova associació de comerciants, l’entitat arriba amb una primera promoció i sorteja una panera valorada en més de mil euros, amb diferents productes dels comerciants del barri. L’associació del segon eix comercial més important de Terrassa aspira aconseguir, sense presses, la confiança dels comerciants de Sant Pere Nord.