Somriures i molts regals en la visita de la plantilla del Terrassa FC a Mútua i a Hospital

La plantilla del Terrassa FC no ha faltat a la seva cita anual amb els infants que estan ingressats per aquestes festes nadalenques als dos centres hospitalaris de la ciutat, Mútua i Hospital de Terrassa.La plantilla del Terrassa FC no ha faltat a la seva cita anual amb els infants que estan ingressats per aquestes festes nadalenques als dos centres hospitalaris de la ciutat, Mútua i Hospital de Terrassa.

Una representació de la junta directiva i dels jugadors, amb el seu tècnic Cristian García al capdavant, s’han avançat a Ses Majestats amb una generosa dotació de joguines, gentilesa del club i de Mega Asia, un dels patrocinadors de l’entitat. La delegació del Terrassa s’ha trobat, entre els ingressats, al Jan, jugador del benjamí “A” que, a més del regal, rebia la signatura personalitzada de la plantilla a la seva samarreta. Tant ell com el Xavier, la Marta, l’Ander, la Sira i els seus germans han rebut amb molta satisfacció aquests regals.

Els pares també demanaven als jugadors un darrer esforç per assolir l’ascens. I és que aquest és també el desig per aquest 2018. Millorant la primera volta, el Terrassa FC segur que jugarà el play-off. El primer partit de l’any, diumenge contra el cuer, al Municipal La Bòbila de Gavà.