Sorteig de les persones candidates a membres de les meses electorals per al 28-A

Aquest dilluns, a primera hora del matí, s’ha fet el sorteig públic de les persones candidates a membres de les meses electorals que es constituiran amb motiu de les eleccions generals del proper 28 d’abril.

El sorteig, que s’ha fet de manera electrònica, ha determinat les persones que ocuparan els càrrecs de presidència i les vocalies i també les suplents. En total són 2.196 persones. 9, per a cadascuna de les 244 meses electorals que es constituiran a Terrassa repartides en 46 col•legis electorals, que aglutinaran 137 seccions. El dia de les eleccions, exerciran els seu càrrec 732 persones, 3 per a cada mesa.

155.295 terrassencs i terrassenques són cridats a votar en aquests comicis, 1.258 més que en la darrera cita electoral per escollir el Parlament de Catalunya del 21 de desembre de 2017.

Després del sorteig, la Junta de Govern Local ha celebrat una sessió extraordinària per aprovar-ne els resultats i la posterior publicació de les llistes al web municipal (www.terrassa.cat). Per consultar el resultat del sorteig cliqueu aquí.

La campanya electoral comença dijous, 11 d’abril, a les 12 de la nit.