Sorteig de meses per a unes noves eleccions

I sortint d’unes eleccions generals ja entrem de ple a les eleccions europees i municipals amb el sorteig de les persones que ocuparan les noves meses electorals. Aquest dilluns a la sala de Govern de l’Ajuntament, s’ha fet el sorteig  electrònic que en pocs segons ha determinat les persones que seran presidents, vocals i suplents de les meses electorals del pròxim 26 de maig.

En total seran 2.196 persones que atendran les 244 meses electorals, les mateixes que en les eleccions d’aquest passat diumenge. També tornaran a haver-hi 46 col·legis electorals amb 137 seccions amb tres persones per mesa, un president i dues vocalies. L’Ajuntament mobilitzarà gairebé un miler de persones entre els 732 membres de meses, sense comptabilitzar els suplents, i els 141 representants de l’administració.

Per aquests nous comicis 155.295 terrassencs són cridats a votar, 1.258 més que en les eleccions al Parlament del 2017. Després del sorteig, la Junta de Govern Local ha celebrat una sessió extraordinària per aprovar els resultats. Les llistes es podran consultar en la seva totalitat a la web municipal www.terrassa.cat.  La nova campanya electoral per a les eleccions europees i municipals comença el 9 de maig a les 12 de la nit.