El gimnàs Squash 4 incorpora el Pickleball a la seva oferta esportiva

El gimnàs Squash 4 de la Rasa, incorpora a la seva oferta esportiva el Pickleball, una nova modalitat esportiva nascuda als Estats Units on ja la practiquen gairebé 5 milions de persones. És una barreja de pàdel, ping pong i tennis que es juga amb una pilota foradada, Wiffle, unes raquetes més grans que el tennis taula i en un camp de dimensions similar al bàdminton. Un esport apte per a totes les edats, on ningú s’enfada i amb un nivell de frustració molt baix, segons els seus defensors.

Terrassa és la segona ciutat a Catalunya on es pot practicar el Pickleball, una activitat que a Espanya ja compta amb un miler de seguidors. D’altra banda l’escola d’squash, al gimnàs de la Rasa, continua preparant una bona cantera d’esportistes que esperen recuperar l’antic esplendor d’aquest esport de la dècada dels 80.

A punt de complir el 40è aniversari, l’Squash 4 celebrarà el pròxim 7 d’octubre la 14ena edició del ja tradicional Spinning Day, a la plaça Vella, una activitat feta en col·laboració amb l’associació Sanfilippo i consolidada en l’agenda solidària i esportiva.