Stay Homas al Sons del Món, una de les grans cites d’estiu de la Costa Brava

Sons del Món confirma que celebrarà la seva tretzena edició. Els concerts tindran lloc del 31 de juliol al 16 d’agost a la Ciutadella de Roses i les entrades es posen a la venda aquest divendres a les 20 del vespre a la web del festival.

Els responsables del festival han anunciat què es farà una edició especial amb un cartell de luxe amb nou concerts a la Ciutadella de Roses, un dels espais patrimonials amb més encant de la Costa Brava. 

Els Stay Homas actuaran el 9 d’agost. Abans, pujaran a l’escenari els Sopa de Cabra, el 31 de juliol, i el grup Manel, el 8 d’agost.

Les limitacions actuals han fet que es redueixi el nombre d’espectadors de 2.200 a 800. Els organitzadors afirmen  que es compliran totes les mesures de seguretat que dictin les autoritats sanitàries i la normativa vigent en el moment del festival.

La pandèmia ha provocat l’anul·lació de les gires dels artistes internacionals i, per aquest motiu, l’actuació de God Save The Queen programada per aquesta edició s’ha ajornat al 31 de juliol del 2021.

Fins a finals de juny no es podrà decidir si els concerts de petit format als cellers de la Do Empordà es podran dur a terme.