Stay Homas anuncia el seu primer concert i exhaureix les entrades en 10 minuts

Des que van començar a fer música a l’inici del confinament, la popularitat dels Stay Homas no ha parat de créixer. Klaus Stroink, Ray Benet (membres de Buhos) i el rubinenc Guillem Boltó (veu i trombó de Doctor Prats), han revolucionat l’oferta musical des del terrat del seu pis de l’Eixample, i ja tenen prop de 220.000 seguidors a Instagram.

Aquest diumenge, durant un directe en aquesta xarxa social, han fet un pas més i han anunciat per sorpresa el seu primer concert. Les entrades per a la seva actuació ala Sala Apolo, prevista per al 31 de juliol, s’han esgotat en només deu minuts.

Els tres joves comparteixen pis i han anat penjant a les xarxes diverses cançons. Així va néixer el grup ara fa poc més de tres setmanes de vida, les mateixes que portem de confinament.

Van començar publicant una nova cançó diària, però després de l’èxit van decidir baixar el ritme per “mimar” els nous temes, gairebé sempre vinculats al virus. Les seves cançons han tingut la col·laboració de Judit Neddermann, Josep Montero (Oques Grasses), El Kanka i Nil Moliner, entre d’altres.